بازار خوب ایران
برنج ایرانی در یک نگاه : بصورت کلی برنجهای ایرانی به دو دسته تقسیم می شوند....
برنجهای کیفی :
به طور کلی در گروه برنج طارم هستند. و از کیفیت بالا و عطر و افزایش قد هنگام
پخت برخوردار بوده و با نامهای تجاری مختلف شامل هاشمی ، کشت دوم ، کشت دوم ، نوج ، صدری ، حسن سرا و دم سیاه و… در بازار شناخته می شوند. بدیهی است تولید کنندگان معتبر کیفیت محور در سالهای اخیر صرف نظر از تنوع بالای اقلام برنج تولید برای راحتی در انتخاب برنج مصرفی مشتری آنها را نامهای محدود به بازار عرضه می کنند .
برنج پر محصول :
که در هنگام کشت محصول بیشتری میدهد اما از عطر و طعم و کیفیت کمتری برخوردار میباشد.
بطور خلاصه فجر ، شیرودی ، ندا از معروفترین و فراوان ترین اقلام برنج پر محصول هستند . که برای ایجاد جذابیت در فروش برخی از فروشندگان این محصولات را با چاپ نامهایی از قبیل خوشپخت ، استخوانی ، قلم بلند ، رستورانی و… بروی کیسه آنها بفروش می رسانند .
نظرات دوستان در مورد دسته بندی برنج ایرانی نگارش نظر